Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Zonnepanelen.net maakt ook in 2024 kans op de titel Website van het Jaar

Voor de 4e keer op rij is Zonnepanelen.net genomineerd als Website van het Jaar in de categorie ‘Duurzaamheid’. Die nominatie is natuurlijk de kroon op het harde werk aan onze website tijdens het afgelopen jaar. Solvari blijft Zonnepanelen.net verder verbeteren om zo de meest betrouwbare en up-to-date informatie over zonnepanelen te bieden, zowel vandaag als in de toekomst!

 

Bezorg jij Zonnepanelen.net de titel van Website van het Jaar?

Al meerdere jaren organiseren Multiscope en Emerce de verkiezing van Website van het Jaar. Deze bestaat uit verschillende categorieën, waaronder ‘Duurzaamheid’. Voorgaande winnaars waren onder andere Funda en Buienradar. Het publiek, jij dus, kiest wie er wint.

Heb je dankzij Zonnepanelen.net een goede installateur gevonden? Of weet jij inmiddels alles over zonnepanelen, omvormers, … door onze artikels? Tot en met 18 oktober 2024 kan je onze website aan deze mooie titel helpen.

Stem op Zonnepanelen.net!

Solvari genomineerd 2024

 

 

Zonnepanelen markt volop in ontwikkeling

De zonnepanelen markt is continu in beweging. Ook in 2024 waren er weer meerdere ontwikkelingen zoals het (voorlopige) behoud van de salderingsregeling, de terugleverkosten die energiebedrijven begonnen aan te rekenen aan eigenaars van zonnepanelen, … Ook de technologische evoluties rond zonnepanelen-installaties staan niet stil. Daarom wil Solvari met Zonnepanelen.net een betrouwbaar informatie- en adviesplatform bieden. Zowel voor wie al panelen heeft liggen als wie er nog wil plaatsen!

 

Welke veranderingen aan Zonnepanelen.net in 2024?

Het afgelopen jaar is Solvari druk bezig geweest met het uitbouwen en onderhouden van Zonnepanelen.net, zowel voor als achter de schermen. Dankzij de volgende wijzigingen krijg jij meer dan ooit de meest actuele informatie en vraag je eenvoudig en vrijblijvend offertes voor zonnepanelen aan:

 

  1. Bestaande content updaten

    Het is belangrijk om de vinger aan de pols te houden en bestaande content aan te passen waar nodig. Het beste voorbeeld zijn wijzigingen vanuit de overheid over subsidies voor zonnepanelen en andere financiële voordelen.

  2. Nieuwe content creëren

    De zonnepanelen-markt beweegt snel, waardoor er continu nieuwe ontwikkelingen en technieken zijn. Zonnepanelen.net geeft de meest betrouwbare en complete informatie over zonnepanelen, omvormers, … Hierdoor kan jij de beste keuze maken voor jouw toekomstige zonnepanelen installatie.

  3. Focus op nieuws leggen

    Eerst ging de Nederlandse overheid de salderingsregeling afbouwen en dan weer niet. In Vlaanderen bestaat er sinds dit jaar geen zonnepanelen-premie meer. En voor Vlaamse bedrijven met een hoog stroomverbruik zijn zonnepanelen verplicht tegen 30 juni 2025. Om maar te zeggen dat er veel nieuws te rapen valt rond zonnepanelen. Daarom zit Solvari met Zonnepanelen.net zo dicht mogelijk op de actualiteit!

Stemmen op Zonnepanelen.net? Breng eenvoudig je stem uit via de site van Website van het Jaar!